74Nyheder 2 Nyt fra...

Dragør Rotary Klub indbyder nu for tredje år i træk til konkurrencen Dragør Rotarys IværksætterPris 2019.

Det sker i samarbejde med Dragør kommune, Dragør Erhverv og Sydbank Dragør. Som noget nyt har Dragør Rotarys IværksætterPris 2019 også indgået et pilotprojekt med St. Magleby Skole. Her vil de tre sjetteklasser få et tilbud om at deltage i et iværksætterprojekt enten enkeltvis eller som klasse. De bedste iværksætterprojekter bliver også præsenteret på Dragør Skole til den store Iværksætterfinale. Dommerkomiteen har fundet det spændende på denne måde at involvere Dragørs unge i iværksætteri, fordi mange af fremtidens iværksættere netop udspringer fra skolen. Dette pilotprojekt vil Dragør Rotary Klub følge nøje for senere at udvide det til alle tre skoler i Dragør.

hilsen

Claus Arboe-Rasmussen