St. Magleby Skoles Forældreforening

Kære forældre.

Til næste år fylder Store Magleby Skoles Forældreforening 50 år. Det er noget af en bedrift. Det er kun få skoler, der kan bryste sig af at have en sådan forening. Vi bidrager hvert eneste år med bankospil, skolefester for alle, økonomisk støttet til alverdens ting, udflugter, teaterbilletter og meget mere til børnene. Skoleåret 2015/2016 bød dog på en udfordring, vi ikke havde set komme. Skolen havde flere elever end nogensinde før (ca. 700), men de frivillige medlemskaber og dermed kontigentindbetalingerfra forældrene, var mere end halveret. Vi håber derfor, at vi i dette skoleår kan få vendt den tendens således, at så mange familier som muligt indbetaler de 150 kr. det koster pr. familie uanset, hvor mange skolebørn der er i familien.

Med disse ord vil jeg ønske alle et spændende og lærerigt skoleår.

Formanden