St. Magleby Skoles Forældreforening

Kære forældre.

Velkommen til endnu et nyt skoleår på Store Magleby Skole. Og et særligt velkommen til nye familier på Store Magleby Skole!

Store Magleby Skoles Forældreforening er med mere end 50 år på bagen en af Danmarks ældste forældreforeninger. Siden Forældreforeningen blev til, har mange frivillige forældre gennem tiden engageret sig i at gøre en positiv forskel for elever og lærere på St. Magleby Skole. Foreningen har overordnet til formål at indsamle midler til glæde og gavn for skolens børn.

Vi yder ikke kun økonomisk støtte, men hjælper også med at uddele frugt til skolernes motionsløb inden efterårsferien. Hvert forår arrangerer vi også den populære skolefest.

Som bestyrelse er det en enorm glæde at opleve, hvordan skolens elever og lærere nyder godt af foreningens arbejde, om det er til vores faste arrangementer såsom skolefesten, eller når vi støtter individuelle projekter, som du kan læse mere om i denne folder.

Medlemsskabet er ganske frivilligt, og vi håber, at rigtig mange af jer vil støtte op om foreningens arbejde med et medlemskab på kr. 150 pr. familie pr. år (uanset antal børn i familien).

Med disse ord vil jeg ønske alle et spændende og lærerigt skoleår.

- Formanden