• St. Magleby Skole
  • Kirkevej 8, 2791 Dragør
  • stmaglebyskole@dragoer.dk

Pilotprojekt med Chromebooks og GAfE

I løbet af foråret 2016 har PLC igangsat et projekt i 5. C, hvor eleverne har fået deres egen Chromebook. Formålet har været at høste erfaringer om denne type computer i skolen og det tilknyttede "Google Apps for Education" (GAfE) miljø. Se denne lille video om de første erfaringer.

Eleverne får Office 365

I løbet af maj og juni måned har alle elever på vores skole fået adgang til office 365. De har dermed fået adgang til at samabejde og dele dokumenter med hinanden via Onedrive. De kan også installere den nyeste officepakke på deres egne maskiner, og de har adgang via mobilapps. Alt dette havde taget meget længere tid (og var ikke blevet så godt), hvis ikke vi havde fået hjælp af fem dygtige elever fra 7. C. Disse elever har stået for al undervisningen i alle skolens klasser. Som tak for dette var de ovre at besøge borgmesteren (Eik) og IT-afdelingen på rådhuset. De havde en hyggelig og spændende formiddag, hvor de fik informationer om hele kommunens it-løsning, en særlig tak fra borgmesteren, en rundvisning på rådhuset og sodavand. Tak til Frederik, Cecilie, Isabella, Thea og Anna fra 7. C.

• 29-08-2016
  • 30-08-2016