6A - vinder "Dragørs klogeste 6. klasse"

Nyhed billede
I konkurrencen Smart Parat Svar om "Dragørs klogeste sjette klasse" vandt 6A fra St. Magleby Skole. De blev udsat for spørgsmål i alle mulige kategorier og var især skarpe i kategorien "Riverdale". Til lykke til 6A! Nu venter kredsfinalen den 9. januar og, hvis den bliver vundet, landsfinalen den 6. februar. Vi krydser fingre.

Uni-Login til forældre

• 18-01-2019
    Skoletjenesten WasteLab på Vestforbrændingen · 9B
  • 18-01-2019
    Indskolingssamtaler · 0A
  • 21-01-2019
    Polarskole for 7. klasserne i Multisal · 7A · 7B · 7C
    Malene Willer den 27-11-2018
    UNI-login til forældre.
    De gamle brugernavne og adgangskoder er ved at blive
    udfaset, som login-data til Forældreintra.

Det betyder, at vi ikke længere nulstiller og fremsender
    koder og brugernavne til forældre.

Der skal i stedet bruges UNI-login, og det sørger man selv for at oprette ved at følge trinene i vedhæftede vejledning.

I er selvføgelig altid velkommen til at ringe hvis I har spørgsmål.

Malene Willer
    Skolesekretær
    Malene Willer den 10-01-2019

Kære alle forældre
    Dragør kommune udbyder familie træning ICDP, som er henvendt til Familier i Dragør. ICDP er startet op som et familie program i Norge, som har stor effektiv virkning på tidlig indsats, inden problemerne vokser sig store.

Det handler kort fortalt om at se på samspillet og det relationelle i mødet med sit barn. Jeg vedhæfter information om familie træning.
    På vegne af
    Anne Søgaard

• Malene Willer den 09-01-2019

Autisten der drog til Hollywood
    Kære alle forældre

Vores forældrenetværk i Dragør har haft et ønske om at  høre et foredrag omkring børn og unge med autisme. Kom og hør dette spændende foredrag af en forældre der selv har autisme helt inde på livet.
    Tilmedling er ikke nødvendig.
    På vegne af Anne Søgaard og Forældrenetværket

Malene Willer den 03-01-2019

Nu kan du blive lægdommer og være én blandt 10.000 helt almindelige danskere, der som domsmænd og nævninge er med til at dømme i straffesager ved domstolene.

Er du eller en du kender interesseret i at komme på Dragør Kommunes grundliste over nævninge og domsmænd, så klik ind på kommunens hjemmeside www.dragoer.dk/grundliste og ansøg senest den 15. februar 2019.

Vi mangler især at få jer mellem 18 og 50 år repræsenteret og også gerne personer med anden baggrund end dansk.

Grundlisteudvalget i Dragør