• St. Magleby Skole
  • Kirkevej 8, 2791 Dragør
  • stmaglebyskole@dragoer.dk

Kære alle ”kreative” forældre

Vi efterlyser rester af stof, garn, gamle T-shirts, cowboybukser og/eller brædder, som ikke skal bruges! ( rent og ikke for små stumper)

Nyhed billede
Faget håndværk og design aftager hellere end gerne.
Har I mulighed og lyst til at komme af med nogle af disse ting, kan I enten kontakte os ( se nederst)
eller lade jeres barn medbringe det, så afhenter vi det i klassen.
Mange hilsener
Håndværk og designlærerne
Signe, Ulla, Kezia, Kubra, Nine 4.-5.kl
  • 28-09-2016
    Konfimationsforberedelse · 8C
    Malene Willer Steffen den 23-09-2016

Kære forældre til skolebørn i Dragør Kommune

Fredag den 30. september 2016 afholdes arrangementet Frivillig Fredag, en fejring af frivillige og foreninger i Dragør Kommune. Det foregår på havnen bagved Café Espersen kl. 15.30-19.00.

Her er mulighed for at møde en stor del af kommunens frivillige og foreninger og fx at afprøve rugby, fægtning, fodbold eller trafikregler på cykellegebanen. Der er  mulighed for at møde andre borgere i kommunen og at have en god eftermiddag med aktiviteter, information, møder, mad og musik.

Vi håber, at dette kan være en god lejlighed til at møde foreningslivet i kommunen, og har derfor vedhæftet et program og en invitation til dagen.

Michael B. Lauritsen

Projektmedarbejder